1.05.2009

göksel durumlar


bir başka ilgiyle takip ettiğim şarkıcı Göksel'in yeni albümünde eski 45likleri yorumladığını duyar duymaz içime bir korku sindi.
şöyle: eski kırbeşlikler dediğimiz hadise malum ıssız adam filmiyle beraber ortayaşın üstündeki kadınların cep telefonlarından bin ''ah'' çekercesine dinledikleri şarkılar olup, ''bunlar bizim gençliğimizin müziği beah'' temalı hiç hoş görünmeyen görüntülere fon müziği olmaktadır ve bu şarkılar bu vesile ile kendilerinden ufaktan ufaktan tiksinmemize yol açmaktadır.
aslında sevgili olur hemen klişe yapmamız gerekirse: bir şeylerden ne kadar fazla varsa o şeyi o kadar görmemeye başlıyoruz ki buna en güncel örnek converse ayakkabılar,adidas eşofman üstlükleri falandır herhalde.
neyse konumuz bu değil, ben işte korkuyla gittim myspace aracılığı ile dinledim gökselin 2 yeni şarkısını, oldukça güzeller.
şimdi bekleyip göreceğiz bu karizmatik kızın şarkıları aşırı popüler olup da kayıp mı olacak, yoksa yine onu sakladığımız bir oyuncak gibi kenarda mı tutabileceğiz?

2 yorum:

bossa nova dedi ki...

göksel gayet güzel söylemiş hem de ona yakışan şarkıları buluyor.. başarılı olmasa da ben ssöylemeye devam ederim onun şarkılarını:)

Piyaztheoz dedi ki...

tamamdır o zaman
gazetede okudum bugün fazlaca şarkıyı incelemş neyse

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...