9.02.2009

bence artik sen de herkes gibisin


yamuluyorsam duzeltin, te gecen senelerden birinde tam bu gunlerde,cem karaca anisina yapilan tiribute album:"mutlaka yavrum" okan bayulgen programinda sabahin en erken saatlerinde tanitiliyordu.albume katkisi olan sanatcilar oradaydi, e haliyle bir yorumu bulunan sanatci deniz seki de oradaydi.
deniz seki okan bayulgenin "eski sevgilimsin" temali esprilerini agzi kulak memesini oksar bir sekilde siritarak "al da at dercesine" pasliyor o esnada ise programa sonradan konuk olmus yukselis devrindeki klarnetci, husnu de kisik sesli kahkahalar atiyordu.okan ve deniz cilvelesmeyi, husnu ise pis sakali siritislari program sonuna kadar surdurduler.
aradan biraz zaman gecti husnu ve deniz birbirlerine deli gibi asik olmuslar.klarnetci'nin karisini da medyaya yem olarak (bilerek yahut bilmeyerek)sunmuslar ve guzel ulkemizin aranan magazin gunmeminde uzun sure yer almislardi. hatta cevval bir muhabirin husnu'ye sordugu "yaz geldi denizle araniz nasil?" sorusu alkisi haketmisti,
gecenlerde disko krali olum yildonumu nedeniyle cem karacaya adanmisti bu sefer deniz seki yahut husnu senlendirici yoktu programda.
iyiydi,izleniyordu. reklam girdi, kanali degistirdim, guzel ulkemizin aranan magazin gunmeminde deniz seki husnu senlendiricinin gonderdigi sapi kirik kirmizi gule saskin ve eskisinden daha tombul yanaklari ile kekremsi bir ifadeyle bakiyor, ekranda da buyuk puntolarla "BU GULUN ANLAMI NE" yaziyordu.

hayat ne garip sevgili okur .

sarki tavsiyesi
deniz seki-ahmet

tepedeki grafik bana aittir.

9 yorum:

Turist dedi ki...

magazin proğramı izlemeyeli de uzun zaman oldu ha bi de brad pitt ne yakışıklı adam.

Adsız dedi ki...

birak bana entel ayagi yapma
magazin izlemezmis mis mis
B)

Adsız dedi ki...

hmms deniz seki de...

Turist dedi ki...

sensin len artiz şuna bak. bu yorumları okuyan arkadaşlar size sesleniyorum çok artiz bu çook.. :P

Adsız dedi ki...

duydun mu hatice artizmiş lan bu!

Adsız dedi ki...

duydum canım duydum, va başımıza geleen..

Adsız dedi ki...

seda abla sen ne düşünüyorsun bize laf atmış bu artiz...

Adsız dedi ki...

vallaha anam ben bilmem etmiş bi yanlışlık çocuk uzatmayın canlarııım,kurban olsun seda ablanız sizee

Adsız dedi ki...

ne bicim? ehueheuhe

X)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...