16.11.2007


yalan rüzgarı dizisinin müziği şimdileri 20liyaşlarına yaklaşan gençleri çıldırtabilir. araştırmalarıma göre bu dizi o zamanlar çizgi film izleme içgüdüsü ile yanıp tutuşan sabilerin akşam üstü çizgi filmleri ile çakışmaktaydı bu ciddi ve sosyal bir mesele...

meselem bir sevda türküsüdür
meselem aşkımın öyküsüdür
meselem yeryüzü gökyüzüdür
meselem...
(müslüm gürses şarkısı)

kışın insanlar daha bir güzel oluyorlar kızlar ise amanın
gerçi bazıları halen başarabiliyor eciş bücüş giyinip saçma sapan tavırlarını korumayı.
turfanda kızlar bunlar herhal...neyse.

sahalarımızda görmek istemediğimiz hareketlere bariz golü kaçıran futbolcunun dizleri üzerine çöküp yüzünü iki eli ile kapaması yahut saçlarını geriye çekmesi hareketleri eklensin.

belki bir gün gözlersin...

''kim o?'' sorusuna verilen ''benim'' cevabı saçma değil sesimi tanıcayak kadar samimiyiz seninle mesajı taşıma görevi edinmiş bir olgudur.

3 barış manço 3 cem karaca daha gelse düzelmez bu yozlaşmış müzik hali geçenlerde efsane kanal kral tv de ''ismail yurt seven kardeş''i taklit eden bir elemana denk geldim feciydi.

fotoğraf insanın içini gıcıklayan sanatların şampiyon olmasada büyük takım kalabileni galiba ha?

elinde fotoğraf makinası ile gezinen bol resim çekme meraklısı gençlere ne zaman siyah beyaz ne zaman renkli resim çekilir öğretilmeli.(sağolunuz sayın tüfekçi)

''bir yudum çay
bir yudum sen
bir yudumken manzara''
(vega)

kivili bisküvi çıksa yahu çok mu pahalı olur?


x-para mühim değil
y-bence mühim
x-iyi günler hayırlı işler.
(y.özgür)

iltem dilek adlı çizeri te amatör sayfalarında görüpte ''anam isme bak ne biçim değişik'' demem sonrasında kendisi ile tesadüfen tanışmam artık tesadüflere şaşırmayacak kadar şaşırtıyor beni.

eti burçak adlı bisküvinin reklamı yaşlı amcanın göbek atma samimiyeti sayesinde aylardır ekranlarda bisküviyi alan yiyen kimse görmedim gerçi göbek atam amca da görmedim ancak reklam reklam içindir. (tekrar acayip sağolunuz sayın tüfekçi)

insan aldığı kokunun değerini bilmeli memleket bok koksada unutmamalı ki bu şehir (antalya) zaman zaman turunç kokmakta.

elele dergisi ne kadar ciddiyetsiz bir isme sahiptir hani ana okulu öğrencisi haltalık eğtim dergisi olsa anlayış gösterilir.

şarkıların yahut albümlerin sonlarına salak samimiyetsiz sohpet kayıtları koymak süreyi bol bulduk kıçımıza sürelimciliktir.bonus track güzel bir şey o başka...

kendinden kırmızı çigili defterlerin yeni çıktığı dönem eğtim sisteminin bütün samimiyetini yitirdiği dönemdir. ki bu döneme yetişmiş olmak bıyıkları okşayarak yaşlanmışız lan demektir.(''kızlar için aman ha'' diyorum gene..)

türk erkekleri mi nazlı yar seviyor türk kızları mı naz yapmayı?
galiba her ikiside.

insan ünlü olucaksa yahut ünlü ise 2o'li yaşlarında kaybolmalı ölüyorlar...

bahçelerde böğrülce oynar gelin görümce
oynak bir milletiz böğülce gibi adı korkunç bir zepze(köy yerinde sebze)ye oynuyorlar.

son olarak ''allah allah'' yerine ''hallah hallah'' diye insanları sevmeyen insanlardanım
not:her şeye allah tepkisi vermek zaman zaman garip olabilir tüm müslüman alemine duyurulur.

2 yorum:

Gokce T dedi ki...

/reklamlaaar/***
burçak bisküvisine farklı açıdan bir bakış için: http://jetlagging.blogspot.com/ (yavşaklığın bu kadarı, di' mi, ama öyle.)
/reklamlaaar/***

Piyaztheoz dedi ki...

borcunuz 50 ytl sayın tüfekçi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...