12.07.2010

Kapari


''2005 yılı antalya güllük caddesinden tam aşşağıya doğru olan amfiye doğru yürüyorum. o zamanlar gönlünde mevcut bulunduğum kız arkadaşım ile buluşmak gibi bir amacım var. elimde son dakikada bulduğum bir migros poşedi var. poşetin içerisinde ise bir ay boyunca ''şu şu şu ve de şu'' diye kafamda kurduğum büyük bir kurgu ürünü olan hediyeler var. tesadüfen buluşacağımız yerde değil buluşacağımız yere giderken ki son trafik lambasında karşılaşıyoruz (diğer kızlarla da oldu bu o ışık çok uzun yanıyor) öpüşüp kavuşuyoruz (ışık halen kırmızı) hediyelerimi veriyorum çok seviniyor, adeti olduğu üzere önce beni sonra hediyeleri bağrına basıyor. bahsettiğim amfi antalyanın bir çok yeri gibi denize yakın bir yerde, denize ve ona yakın olmayı çok seviyorum... günler geçiyor sıcak iyice bastırıyor, hayatımızda ilk defa öss'ye gireceğiz, o sormadan ben onu sınava doğru biraz daha rahat bırakıyorum, sanırım o da bunu anlıyor. sınavdan çıkıyoruz bi kaç gün sonra bir yerlerde buluşuyoruz, sınavda ona verdiğim hediyelerden birisini uğur getirsin diye sırasına koyduğunu bahsediyor. hediyem ne ona, ne de bana uğur getirmiyor. ikimizde bir üniversiteye yerleştirilemiyoruz. aradan 5 yıl geçiyor. bi şekilde girdiğimiz üniversitenin öğrencileri olma sıfatımız üzerimizde artık.
sevgili değiliz,
bana sorsan arkadaş da değiliz zira halen birbirimizin gönlünü biliyoruz,
(arkadaş arkadaşın gönlünü bilmez.) neyse dediğim gibi sevgili değiliz,arkadaş değiliz.. ne olduğumuzu da düşünecek,bununla kendimizi yoracak durumda da değiliz.''
diye düşünerek bardağımdaki beyaz şaraptan bir yudum daha aldım büyük bir ev sahipliği ile bardağımı tekrar tanrıların içkisi ile doldurdu.kibarlığımdan dolayı teşekkür ettim.
son derece normal konulardan,zeka fışkıran cümlelerle(kızlar,mızlar) uzun uzun bahsettik.
bir ara yemek yapmaktan falan da konuştuk.
sonra kendimi ona ve bana mutfakta harika sandviçler hazırlarken buldum.
2010 yılında kadıköyde bir yerde,
onun evindeydim.
evi güzeldi.
sandviçlere kapari koyma fikri bence çok yakışmıştı.

tepedeki grafik bana ait.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...